Valikoima täydentyy kotimaisella osaamisella – tervetuloa Pama!

Kiekkokausi on starttipisteessä ja jääkiekkovalikoima alkaa pikkuhiljaa valumaan tehtailta kohti kaupan hyllyä.
Voin iloisena ilmoittaa, että tälle kaudelle Forssan Intersportin valikoimasta löytyy myös 100% kotimaista osaamista Padasjoelta.

Padasjoen Maila tai tuttavallisemmin PAMA on perustettu 2015, eli merkki itsessään on vielä nuori. Merkin taustalla on kuitenkin Titan, Koho ja Montreal tuotemerkkien kanssa hankittu maailman paras osaaminen jääkiekkovarusteiden valmistuksessa ja suunnittelussa. Tuotteet ideoidaan, suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.
PAMAn tuotekatalogin päätuote on jääkiekkomailat, jotka tehdään Padasjoen mailatehtaalla täysin uudenlaisella valmistusmenetelmällä. Lue lisää PAMAn jääkiekkomailasta. Jääkiekkomailoja on kahta sorttia; täyttä hiilikuitua oleva PHX Carbon ja lasikuidulla vahvistettu PHX Titan. Lisäksi PAMA valmistaa ringettemailoja, varustekasseja, pipoja ja pyykkietikkaa. Kaikki tuotteet ovat Suomessa valmistettuja. Käytännössä koko katalogin löydät tulevalla kaudella Intersport Forssan myymälästä.

Tulemme myös tarjoamaan lisäpalveluna mahdollisuuden päästä kokeilemaan PAMA mailaa, kun saamme testipatteriston paikan päälle. Suunnitelmissa on myös mahdollisuus lavan vaihdosta Intersport Forssan myymälässä, joka nopeuttaa, helpottaa ja vähentää prosessin kustannuksia.

Tuetaan joukolla kotimaista osaamista, työtä ja maailmanvalloitusta!

-Aki

Posted in 2019, Sekalainen and tagged , , , , .