Intersport Forssa on Tammela Trail Runin virallinen kisakauppa 28.4.2019 12.00

Täällä Forssan seudulla on Etelä-Suomen parhaat mahdollisuudet luonnossa likkumiseen ja on erittäin hienoa, että paikalliset aktiivit tätä valttia myös hyödyntävät. Tammela Trail Run on siis polkujuoksutapahtuma, joka järjestetään Saaren kansanpuistossa sunnuntaina 28.4. kello 12.00. Odotettavissa on innokkaita juoksijoita pitkänkin matkan takaa.
Tapahtuman taustalta löytyvät Forssan Suvi-ilta, Vesihelmen viihdeuimala ja NoCanDo Marathon Club.
Viralliset kotisivut löydät täältä ja tapahtuman Facebook sivut täältä.

Vaikka itse polkujuoksu ei ole sinun lajisi, niin kannattaa silti tulla aistimaan suuren urheilujuhlan tuntua. Samalla hörppäät kisakaffet, tarkistat meidän kisatarjoukset ja piipahdat Kaukolan näköalatornissa ihailemassa kuvankaunista kansallismaisemaa.
Niin ja paikan päällä on myös juoksumaailman kuumin merkki Hoka One One! Jokaisella kävijällä on veloitukseton mahdollisuus käydä heittämässä koelenkki Hokan tossuilla; paikan päällä on lähes koko mallisto, joten nyt on sellainen tilaisuus, joka ei ihan heti toistu!

Jos sijainnista on pienintäkään epäilystä, niin osoite ”Portaantie 476, Tammela” tuo perille. Koordinaatit N60 46,591, E23 50,670. Sijainti kartalla.

Ps. Tapahtuman ajan palvelemme normaalisti myös myymälässä.

Nähdään Tammelassa
Kauppiaasi Emmi ja Aki

Posted in 2019, Tiedotteet and tagged , , , , , , .