FoSu, Intersport ja Oxdog yhteistyösopimukseen!

Voin onnellisena toivottaa forssalaisen salibandyn sanansaattajan Forssan Suupparit tervetulleeksi Intersport Clubiin!

Nyt FoSulaiset pääsevät nauttimaan maailmanluokan palvelusta.
Varastoimme seuravaatteiden sovituskokoja jatkuvasti ja teemme Oxdogin kanssa yhteistyötä, jotta tavara ei loppuisi kesken. Kirsikkana kakun päällä pystymme tarjoamaan täydellisen avaimet käteen paketin, koska meillä on myös omat painokoneet. Lisäksi keräämme tilaukset ja hoidamme laskutuksen seuran/joukkueiden puolesta.
Jos myös sinun kiinnostus täyden palvelun seurakauppaan heräsi, niin ota yhteyttä ja räätälöidään teille täydellinen paketti. Palvelemme seuroja jäsenmäärään katsomatta.

-Aki
0400 890 372
aki.siika-aho@intersport.fi

Alla oleva kirjoitus alunperin täältä.

FoSu-Intersport-Oxdog ovat taas kumppaneita. Tällä kokoonpanolla oltiin jo 2011 kehittämässä maailman parasta salibandymailaa. Tuolloin FoSu oli neljän ensimmäisen joukossa Oxdog sopimusseurana.

FoSu:n puheenjohtaja Jukka Rantanen toteaa, että ”Uusi neljävuotinen sopimus lupaa hyvää kaikille osapuolille, mutta ennen kaikkea FoSu:n pelaajille hyvät pelivehkeet, juniorien vanhemmille sopivaan hintaan, sekä Intterin asiantuntevan palvelun.”

Mr Oxdog, Marko Sompa lausuu alkavasta uudesta ajasta ”Todella hienoa palata pienen tauon jälkeen yhteistyöhön FoSu:n kanssa. Tunnen seuran hyvin ja tiedän kuinka hienosti se toimii. Olemme innoissamme tästä kolmikantayhteistyöstä.”

Intersport kauppias Aki Siika-aho on odottavalla kannalla ja pohtii ”Nyt nautimme täysin rinnoin, kun pääsemme antamaan koko paikallisen ja valtakunnallisen Intersport -osaamisen FoSun käyttöön. Tästä tulee varmasti hieno tarina, johon aion ottaa itsekkin osaa – nähdään siis Jokioisten Leipä areenalla!”

FoSu:n varapuheenjohtaja Juha Laitila on myös innoissaan muistellessaan. ”Sompan kehittämillä mailoilla tuli muutamia pisteitä peliuran aikana tehtyä, joten on taas mukavaa, että FoSu:n pelaajat saavat huipputuotteet käyttöön. Nyt pelaajat saavat keskittyä itsensä kehittämiseen, kun homma ei jää vehkeistä kiinni.”

 

Posted in Sekalainen.